6775 Kryogénny nárazový mlyn
6775 Kryogénny nárazový mlyn
6775 Kryogénny nárazový mlyn
6775 Kryogénny nárazový mlyn

6775 Kryogénny nárazový mlyn

: 6775
na objednávku do 30 dní
Kryogenické mletie

6775 Freezer/Mlyn

je kryogénny nárazový mlyn s izolovaným plášťom a vlastným zásobníkom na kvapalný dusík. Vhodný je pre veľmi rýchle mletie (2-10 min) problematických materiálov (rastlinné a živočíšne tkanivá, polyméry, liečivá, nehomogénne vzorky potravín a textílií alebo heterogénne súčasti elektronických zariadení). Mlecie nádobky sú umiestnené priamo v kvapalnom dusíku, preto pri mletí nedochádza k odparovaniu vzorky a materiály sa ľahko melú, ich prechod je nad teplotou kvapalného dusíku.

Jedinou pohyblivou časťou je magneticky poháňaný impaktor. Mlecie nádobky sú zatvorené, nedochádza ku kontaminácii a nádobky sa ľahko čistia. Mletie je riadené pomocou dotykovej obrazovky a je programovateľné (počet a časy jednotlivých cyklov, predchladenie, dochladzovanie, frekvencia impaktora). Mlyn má pamäť na 20 programov a má bezpečnostnú zámku. K mlynu je možné doobjednať celú škálu príslušenstva - kryogenické rukavice, mlecie nádobky s rôznym objemom, zariadenie na vyberanie mlecích nádob z priestoru mlynu, zariadenie na otváranie mlecích nádob, adaptér pre použitie väčšieho počtu mlecích nádob, stojan na mlecie nádoby, atd.

Kapacita mlynu: Jedna "small" mlecia nádobka pre vzorky s hmotnosťou 0.1 až 5 g (objem 0,5 až 4,0 ml). Tri ďalšie nádobky možno predchladzovať. K dispozícii sú aj mikronádobky pre vzorky pre navážku 0,1 až 0,5 g, ktoré možno použiť až tri súčasne

Vlastnosti

  • Izolovaná vaňa s tekutým dusíkom je vybavená snímačom hladiny LN.
  • Bezpečnostné blokovanie veka na ochranu obsluhy.
  • Mlecia komora obsahuje jednu malú mleciu nádobku alebo jednu súpravu mikroskúmaviek.
  • Dotyková obrazovka ukladá až 20 užívateľsky definovaných programov brúsenia pre jednoduché rýchle vyvolanie. Zahŕňa tiež históriu chodu, tréningové videá, manuály a príslušenstvo.
  • Bezúdržbové prevedenie len s jednou pohyblivou časťou
  • Prídavná predchladiaca komora na zvýšenie výkonu
Objem
0.5 - 4 ml

Polia ozbnačené * sú povinné

Hodnotenie Komentáre (0)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie